Nerja

Ervaar het beste van Nerja met Arce 11 – Uw droomverblijf aan het strand


Op zoek naar een vakantiewoning met adembenemend zeezicht, nabijheid van het strand en moderne voorzieningen? Zoek niet verder dan Arce 11, een prachtig appartement met 1 slaapkamer op slechts 50 meter van het strand in Nerja.

Als u het appartement binnenstapt, wordt u begroet met een lichte en luchtige woonkamer met comfortabele stoelen en een flatscreen-tv met internationale zenders. Het appartement is voorzien van airconditioning en high-speed internet, zodat u gemakkelijk verbonden en comfortabel kunt blijven tijdens uw verblijf.

De volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser en alle benodigde apparatuur maakt het gemakkelijk voor u om een snelle maaltijd in elkaar te flansen of te genieten van lokale delicatessen. En als het tijd is om te ontspannen, stapt u op het op het zuiden gelegen terras bij de ingang en geniet u van het betoverende uitzicht op zee terwijl u ’s ochtends aan uw koffie nipt of ’s avonds van een glas wijn geniet.

Arce 11 is ideaal voor koppels of gezinnen met één kind, want het is uitgerust met een comfortabele slaapbank. En voor extra gemak is er een gemeenschappelijk zwembad waar u overdag kunt afkoelen en van de zon kunt genieten. Het appartement biedt ook parkeergelegenheid in de gemeenschappelijke ruimte, beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Hoewel wij geen plek kunnen garanderen, zullen wij ons best doen om aan uw parkeerbehoefte te voldoen.

Maar wat Arce 11 echt onderscheidt, is de toplocatie. Het appartement ligt in het hart van Nerja, op een steenworp afstand van het strand, restaurants, bars en winkels. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen dagje aan het strand of een avondje uit in de stad, alles is binnen handbereik. En met de nabijheid van de luchthaven is Arce 11 het perfecte startpunt voor het verkennen van het beste dat de Costa del Sol te bieden heeft. Van de prachtige stranden tot de charmante dorpjes en historische plaatsen, er is voor elk wat wils in deze prachtige regio van Spanje.

Uw verblijf boeken bij Arce 11 is eenvoudig, en ons team staat klaar om u te helpen met alles wat u nodig heeft om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Van luchthaventransfers tot welkomstpakketten met koude dranken en lekker eten, wij zorgen voor alles zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw vakantie.

Als speciale aanbieding voor onze gasten hebben wij een promotiecode SUNNYDEAL waarmee u 10% korting krijgt op de eerste 5 boekingen. Mis deze kans niet om te besparen op uw droomvakantie in Nerja. Voer gewoon de code in bij het maken van uw reservering op onze website.

Dus, waar wacht u nog op? Boek vandaag nog uw verblijf in dit prachtige appartement en maak u klaar om te genieten van een prachtig uitzicht op zee, een toplocatie op slechts 50 meter van het strand, een gemeenschappelijk zwembad en alle moderne voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabele en onvergetelijke vakantie.

Boek Arce Apartmemt Nerja nu hier!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *