Nerja

Casa Emma Casasol: uw nieuwste vakantieparadijs in Nerja


Met veel plezier introduceren wij Casa Emma Casasol, onze nieuwste aanwinst in Nerja’s bruisende vakantieverhuur! Dit uitnodigende appartement belooft een perfecte mix van comfort, stijl en gemak voor uw komende vakantie.

Ontdek uw droomverblijf

Stap Casa Emma Casasol binnen en dompel uzelf onder in de rustige ambiance. Met een charmant terras en een prachtige tuin, smaakvol ingericht met Scandinavisch meubilair van hoge kwaliteit, biedt dit appartement een echt ontspannende omgeving. De samensmelting van Spaanse en Marokkaanse invloeden voegt een uniek tintje toe aan het ontwerp, en zorgt overal voor een harmonieuze sfeer.

Ervaar ongeëvenaard comfort

In Casa Emma Casasol vindt u alles wat u nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Ontspan in het gezellige tweepersoonsbed met matrassen van hoge kwaliteit en verduisteringsrolluiken voor een goede nachtrust. De volledig uitgeruste keuken beschikt over moderne voorzieningen, zoals een vaatwasser, wasmachine, inductiekookplaat en een combinatie van oven en magnetron. Blijf verbonden met gratis high-speed WiFi en geniet van entertainmentopties op de Samsung smart TV en Apple TV.

Exclusieve voordelen wachten op u

Als onze gast in Casa Emma Casasol geniet u van exclusieve voordelen zoals een terras op het zuiden en een privétuin met barbecue, airconditioning, een smaakvolle inrichting en toegang tot twee grote gemeenschappelijke zwembaden in de buurt.

Ontdek de charmes van Nerja

Casa Emma Casasol ligt in Capistrano Village en biedt gemakkelijk toegang tot witgekalkte huizen in Andalusische stijl, bloeiende tuinen en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen. Nabijgelegen voorzieningen zijn onder andere goed gesorteerde supermarkten, vervoersmogelijkheden en het prachtige Burriana-strand, op slechts een klein stukje lopen.

Boek nu en bespaar

Om de lancering van Casa Emma Casasol te vieren, bieden we een speciale promotie voor onze eerste gasten. Gebruik de promo code SUNNYDEAL en profiteer van 10% korting op uw verblijf! Haast u, deze aanbieding is alleen geldig voor de eerste 3 boekingen.

Ervaar 5-sterren gastvrijheid

Bij Casa Emma Casasol geven we prioriteit aan uw comfort en tevredenheid. Geniet van de persoonlijke check-in service van onze Host Manager, die voor een naadloze aankomst zal zorgen en u wegwijs zal maken in alle voordelen van onze uitzonderlijke accommodatie.

Plan uw perfecte vakantie

Ontsnap naar Nerja en maak van Casa Emma Casasol uw thuis weg van huis. Bekijk onze YouTube-video om een voorproefje te krijgen van de magie die u te wachten staat, en begin vandaag nog met het plannen van uw droomreis!

Mis de kans niet om het ultieme vakantieverblijf in Casa Emma Casasol te beleven. Boek nu en creëer herinneringen voor het leven!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *